Näytelmän mainos, televisiospotteja ja uusi televisiosarja

Enpä arvannut, että vuoden kuluttua yrityksen perustamisesta tulee samana päivänä televisiosta kuvaamiani televisiomainoksia, teatteri mainostaa näytelmäänsä tekemälläni videolla ja Fox esittää uutta televisiosarjaa, jonka toista kuvaajaa tuurasin viikon verran. Tähän on tultu!

 

Jäniksen vuosi – mainosvideo facebookia varten

Satuhäitäkin ohjannut Timo Järvelä otti alkukesästä yhteyttä, että tarvisi ohjaamalleen teatterinäytellle mainoksen nettikäyttöä ajatellen. Syyskuussa sitten pääsimme kuvaamaan. Timo toi idean ja hoiti ohjauspuolen. Minä kuvasin ja editoin. Sony FS7:n oltua muussa käytössä käytin kamerana Sony A7Sii:ta. Linssinä taisi olla Canonin 24-105 ja kuvaprofiili slog3. Hyvä keli sattui kohdalle ja lopputulokseen olen aika tyytyväinen! Samassa sessiossa kuvattiin myös materiaalia esitettäväksi itse näytelmässä, mutta se jääköön Vesilahdelle Teatteri Kurkeen löytävien nähtäväksi.

Peliravintoloiden televisiomainokset

Maikkarilla pitäisi nyt pyöriä alueellisesti Restamaxin peliravintoloiden mainoksia, jotka kuvasin mainostoimisto Propagandalle. Propagandan Jussi toimi ideoijana ja ohjasi osan kuvauksista. Osan kuvauksista hoidin yhden miehen taktiikalla. Lopuksi Propagandan Esa leipoi materiaaleista valmiit videot.

Kuvasin mainokset Sony PXW-FS7 kameralla 4k laadulla. Hidastuksia tilattiin, joten melkein jokainen kuva on tallennettu ylinopeudella, joko tuplana tai nelinkertaisella nopeudella. Kuvauksien sujuvoittamiseksi valaisin kuvaustilanteita kevyesti, pääosin ainoastaan kahdella akkukäyttöisellä led-paneelilla. Linssinä oli melkein alusta loppuun Sigman Art 18-35 F1.8. Välillä käytin tilanteen pakottaessa nokalla laajempaa linssiä.

 

Bull vs. Vertti

Tänään nyt sitten alkoi Foxilta Century Filmsin sarja, jossa olin toisena kuvaajana tuuraamassa viikon verran kollegaani Pauli Hokkasta.

https://www.facebook.com/bullvsvertti/videos/1123721827719551/?pnref=story